De Dierenkliniek

Professionele zorg voor uw huisdier

Afspraak? Spoed?

Hoogkwalitatief, laagdrempelig

De Dierenkliniek, voorheen Dierenkliniek de Schakel is op 1 november 2016 overgenomen door dierenarts Judith Sinninghe Damsté. Samen met Fianne Postma, Amy van der Heide en Manon Walda, allen gediplomeerde paraveterinairen, zet ze zich in om de beste zorg te bieden voor de huisdieren uit Hoogeveen en omstreken. Ons streven is een laagdrempelige dierenkliniek waar iedereen zich op zijn gemak voelt, mens en dier.

Ruime openingstijden en let op onze speciale acties

Onze openingstijden zijn ruim en we zijn zelfs ook op 2 avonden tot 19.30 uur open. Op die manier is iedereen in de gelegenheid een bezoek te brengen aan de praktijk. Voor kleine ingrepen als nagels knippen, wegen, nakijken op ongedierte etc. kunt u ook een afspraak maken bij één van de assistentes. Voor pups, senioren en dieren die op hun gewicht moeten letten zijn er speciale (gratis) programma’s die door de assistentes worden begeleid.

Van tijd tot tijd worden er acties gehouden om bepaalde onderwerpen meer onder de aandacht te brengen. Hou daarvoor de website en onze facebookpagina in de gaten.