De Dierenkliniek

Professionele zorg voor uw huisdier

Afspraak? Spoed?

Het HuisdierenZorgPlan, voor zorgeloos en betaalbaar huisdierenbezit

Sinds maart 2018 bieden wij een pakket preventieve maatregelen aan, om uw huisdier zo gezond mogelijk te houden.
Dit pakket bestaat uit de jaarlijkse vaccinatie, ontworming en ontvlooiing het hele jaar rond, een extra gezondheidscontrole bij de dierenarts én een extra paraveterinair consult. Daarnaast geven we ook 10% korting op voeding, sterilisatie en castratie, bloedonderzoek, gebitsbehandelingen en vaccinaties anders dan de jaarlijkse.

Voor wie?

Het pakket is bedoeld voor honden en katten. Bij voldoende animo kunnen we ook een pakket samenstellen voor konijnen.

Hoe werkt het?

Als u aangeeft dat u gebruik wilt maken van het HuisdierZorgPlan kunt u zich aan de balie door middel van een formulier inschrijven. U rekent aan de balie de eerste termijn af en kunt meteen voor 3 maanden ontvlooiing en ontworming meenemen. Mocht uw huisdier gevaccineerd moeten worden dan kan dat ook, als u daarvoor een afspraak heeft gemaakt, en wordt deze in het pakket meegenomen. U hoeft de vaccinatie dan niet te betalen. U krijgt per mail een bevestiging dat u ingeschreven bent en daarna wordt er maandelijks het afgesproken bedrag van uw rekening per automatische incasso afgeschreven. Elke 3 maanden krijgt u van ons bericht dat de middelen voor u klaar liggen of dat uw huisdier wordt uitgenodigd voor de halfjaarlijkse controle.

En wat zijn de kosten?

Er zijn 4 verschillende pakketten, afhankelijk van diersoort en gewicht. De prijs is een bedrag per maand, dat via automatische incasso wordt geïnd.

Kat 17,45

Hond < 10 kg 16,45
Hond 10-20 kg 17,45
Hond 20-40 kg 21,25
Hond 40-56 kg 24,25
Hond 56-76 kg 31,25

Maar ik heb al een huisdierenverzekering…..

Het HuisdierZorgPlan is geen verzekering, het is een pakket preventieve zorg met een extra controlemoment om ziekte tijdig te signaleren. Een huisdierenverzekering dekt over het algemeen niet deze kosten en is vooral bedoeld voor hoge uitgaven bij ziekte of ongelukken. Er zijn verzekeringen die wel preventieve zorg dekken, de premie daarvan is dan ook vaak hoger. Heeft u zo’n verzekering en u wilt uw huisdier aansluiten bij het HuisdierZorgPlan dan kan vaak de premie van die verzekering verlaagd worden.

Meer informatie?

Heeft u belangstelling voor het HuisdierZorgPlan, neem dan gerust contact met ons op of kom langs. De assistentes geven graag antwoord op al uw vragen.