De Dierenkliniek

Professionele zorg voor uw huisdier

Afspraak? Spoed?

Een afspraak maken? Dat kan nu ook via het internet zelf.

U kunt nu zelf via het internet “online” een afspraak inplannen. Via een boekingsformulier maakt u voor uw huisdier een afspraak voor een consult, vaccinatie of uitgebreid consult.

Ook in het weekend en ‘s avonds.

Het ‘invullen’ is misschien even wennen, maar het formulier wijst zich vanzelf en is zo beknopt mogelijk gehouden. Met een paar klikken kunt u bij ons terecht. U kunt nu ook in het weekend of ‘s avonds als de praktijk al gesloten is toch een afspraak maken.

Waarvoor kan ik online een afspraak maken?

U kunt via het boekingsformulier kiezen uit 4 soorten afspraken: consult, uitgebreid consult (20 minuten), vaccinatie en het paraveterinaire consult voor junior care, nageltjes knippen, anaalzakken legen en het gewichtsprogramma.
Er kunnen geen afspraken gemaakt worden voor operaties, röntgenfoto’s of echo’s. Dit komt omdat het onmogelijk is om daar een tijdsduur voor te bepalen. Dit soort afspraken maken we liever samen met u via de telefoon of aan de balie.
Als u een afspraak maakt voor een uitgebreid consult, waar in de agenda 20 minuten voor wordt uitgetrokken, zal er ook een dubbel consult worden gerekend. Twijfelt u of er inderdaad 20 minuten nodig zijn voor deze klacht, neem dan even contact met ons op.

Annuleren

U kunt uw afspraak ook annuleren. Dit gaat heel gemakkelijk via de bevestigingsmail die u altijd van ons krijgt na het maken van de “online“afspraak. Doet u dit korter dan 3 uur van te voren, of komt u helemaal niet op de afspraak dan worden er toch kosten in rekening gebracht. Zijn er onvoorziene omstandigheden zoals plotselinge ziekte, een kapotte auto of een ontsnapte kat neem dan in ieder geval even contact met ons op.