De Dierenkliniek

Professionele zorg voor uw huisdier

Afspraak? Spoed?

Actie "happy hour" uitgebreid!

Wegens groot succes en toegenomen drukte hebben wij de Happy Hours uitgebreid. Om zoveel mogelijk trouwe viervoeters de gelegenheid te geven om tegen gereduceerd tarief een goede bescherming tegen de veel voorkomende ziektes te geven, houden we de happy hours nu 3 x per week.

Dinsdag, donderdag én vrijdag!

U kunt iedere dinsdag van 18.00 tot 19.00, iedere donderdag van 17.00 tot 18.00 en iedere vrijdag van 15.00-16.00 terecht met uw hond, kat , konijn of fret.

Alleen gezonde dieren

Om veilig te kunnen vaccineren worden alleen gezonde dieren geënt. Uw huisdier krijgt een volledige check-up voor het geven van de enting. Als uit het lichamelijk onderzoek blijkt dat het onverantwoord is om te enten, rekenen we een normaal consult en starten we een behandeling of maken we een afspraak voor nader onderzoek.
Kleine problemen zoals oorontsteking of jeuk door vlooien kunnen wel bij het happy hour meegenomen worden.

Wat kost het?

Tijdens het happy hour kost een standaard vaccinatie in plaats van 39,50 slechts 29,50. De kosten voor vaccinaties die nodig zijn voor het pension (kennelhoest- of bordetella-enting) of het buitenland (rabies) komen daar bovenop. Komt u met meer dan 1 huisdier dan krijgt elk volgende dier ook nog een extra korting van 7 euro.